Könyv

A test és a lélek csodálatos gyógyulása

| Angyalok tiszta forrása | Angyali szózat |

 

Első köny fotó

 

2018-ban jelent meg az első könyvem, ami az angyalok segítségével, szeretetével íródott.

Bemutatja a testi betegségek lelki eredetét és a lélek fájdalmainak hatását testünkre.
Irányt mutat, hogyan keressük meg a betegségünk gyökerét, miként okoz testi tüneteket, betegségeket, lelkünk sérülése.

Tanulni jött vissza lelkünk a földre és okkal vagy ebben a testben.

Minden, ami veled történik, van ok és okozata, amire figyelmeztetnek bennünket és segítő kezet nyújtanak az égiek, de te nem minden esetben veszed észre.

A könyvben a "jelek" fejezet alatt megtalálod tanácsaimat, ami bevezet téged a rejtelmek világába, és segít észrevenni, értelmezni a neked küldött üzeneteket.

Az angyalok jelekkel segítik életutunkat.
 

Egyértelmű jelnek tekintheted, hogy most ezt a honlapot olvasod, ahol rátaláltál a könyvemre, vagy már megvetted és várod a folytatását.

Már a tiéd? Vagy most szeretnéd megvenni?
Ez teljesen mindegy, mert egyértelmű jelnek tekintheted, hogy most van rá szükséged, vagy olvasd el újra.

Igen a Te életedbe lépett be, a Te szemed előtt van, vagy a Te kezedben tartod.

A könyv által bemutatom a masszázs és a különböző kezelések jótékony hatásait.
Amivel természetes úton tisztíthatod és gyógyíthatod tested - lelked fájdalmait.

Sok tanáccsal gazdagodhatsz a masszázsok fejezet által, hogy megfelelő kezelést, terápiát, szakembert, terapeutát tudj választani önmagad és családod részére.
Betekintést nyerhettek a masszázsok és a terápiák világába, ami által könnyedén eldöntheted mely kezelés mikor, kinek ajánlott.
 
A könyv végén ajándékként írtam megerősítő mondatokat, meditációt, hogy ezzel is segíteni tudjam lelked – tested folyamatos gyógyulását, karbantartását.

Bővebb bemutatót a youtube csatornámon találsz, 10 részletre bontva, mutatom be számodra a könyvemet. 

Ehhez a fő oldalon kattints az Anikó Torjai névre és megnyílik a csatornám, vagy az oldal alján láthatod videóimat.

Besorolás


A test és a lélek csodálatos gyógyulása
Ezoterika, Masszázs és Mentálhigiéniás 

Dedikált könyvet, kizárólag tőlem tudsz rendelni, kérlek ezt minden esetben vett figyelembe.

A forgalmazókat itt találod:

Értékesítők 

Ár: 25€ + postaköltség.
Magyar ár: 5.000Ft. + postaköltség.

Megrendelni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen van lehetőséged, vagy küld számomra üzenetet itt:

Kapcsolatfelvétel

Személyes átvételi lehetőség Uccle/Brüsszel vagy az értékesítőktől.

A könyv 251 oldal, 2 illusztrációt rejt magába.

Önmagamnak adom ki, nem szerződtem le kiadóval.

Szeretettel várok minden megrendelést.

 

 

 

 

 


 
  1. Hozzászólások (5)

  2. Sajátod hozzáadása
This comment was minimized by the moderator on the site

A hozzászólásokat bemásoltam a régi honlapomról, megtisztelve azokat akik időt szántak a vélemény írásra.

Veronika 2020-08-25
Kedves Anikó
Köszönöm neked hogy vagy és hogy írtad ezt a könyvet ami engem feltölt és megerősíti hitem az...

A hozzászólásokat bemásoltam a régi honlapomról, megtisztelve azokat akik időt szántak a vélemény írásra.

Veronika 2020-08-25
Kedves Anikó
Köszönöm neked hogy vagy és hogy írtad ezt a könyvet ami engem feltölt és megerősíti hitem az angyalokban. Tegnap érdekes napom volt olvastam a könyved és azt írtad meg kell köszönni amink van és csak kérni kell. Egy kis ideje volt egy vizsgám a rendőrséghez jelentkeztem mint könyvelő. Nagyon nehéz volt és nem igazán hittem hogy sikerült de azért elkezdtem olvasni a szóbeli vizsga részét. Este be ugrottam egy barátnőmhöz és még akkor is mondtam mennyire jó lenne ha itt tudnék dolgozni a közelben. Mikor hazajöttem itt várt a levél hogy sikerült tovább jutnom. Tele vagyok bizalommal és pozitív energiával és ezt neked és az angyaloknak is köszönhetem. Igen hálás vagyok neked. Nem is tudom hogy fejezzem ezt ki de le kellett hogy írjam neked. Nagyon szép napot kívánok neked és bízom továbbra is a sikereidben. ❤️❤️❤️❤️❤️
........................................................................................
Aliz 2020-08-07
Már rég nem olvastam ehhez fogható könyvet. Az életem minden részére kaptam általa segítséget és még a családnak is tudok segíteni. A kezeléseknél sok új dolgot tanultam és ígérem figyelek az általad felsorolt szavakra, hisz számomra a gyermekeim fejlődése a legfontosabb. Szívből ajánlom mindenkinek, aki fejlődni szeretne és sok tanács által tapasztaltabb, szélesebb látókörű szülővé szeretne válni. Várom a következő könyved drága írónő.
.............................................................................................
Theodóra 2020-06-26
Nagyon örülök,hogy megvettem a könyved. Sok hasznos információhoz jutottam és nagyon sok dologban segített a mindennapjaimban. Nagyon tetszik, hogy átlátható, könnyen értelmezhető és nagyon összetett.
Én mindenkinek ajánlom.
Nagyon szépen köszönöm, hogy postáztad más országba.
Aki fejlődni szeretne, nem hiányozhat a polcáról.
.................................................................................................................
Kovács Anna 2020-03-21
Kedves Anikó!
Hálás vagyok amiért személyes ismerhetlek és megvehettem elsőként a könyved.
Bevallom már akkor elolvastam, de most hogy kényszer pihenés van újra elővettem. Akkor is sokatmondó volt számomra a könyved, de most teljesen megnyugtatott és át járt az szeretet és erő amit képviselsz.
Lehet hamar rojtos lesz a sok olvasástól de újra és újra sokat tanulok belőle. Remélem hamarosan jelentkezel a 2. Könyveddel. Én most feliratkozom rá. Mindenkinek ajánlom aki fejlődni, erőt meríteni szeretne a fejlődéséhez.
Isten tartson meg sokáig.
....................................................................................
Ági 2019-10-30
Köszönöm Anikó a dedikált könyvet és a kedves mondatot. Nagy örömet szereztem vele a barátnőmnek. Szombaton adtam át és már majdnem elolvasta.
Nem tudja letenni és nagyon sokat tanult belőle. Hálás vagyok a rugalmasságodért, kedvességedért. Én már rég elolvastam a könyved és minden nap hálás vagyok azért hogy megírtad és megjelentetted. Mindenkinek ajánlom aki fejlődni szeretne, és nem találja az útját.
Bízom benne, hogy sok könyvet fogsz még írni. Én biztos elsők között fogom megvenni.
...............................................................................................
István 2019-10-01
Én Anikóhoz masszázsra járok, de most mégis a könyv oldalra írok, mert nagyon szeretek olvasni és a címe megszólította a lelkem.
Nagyon tetszik ez a könyv, mert többször elolvastam és mindig mást tanított számomra.
Nagyon büszke vagyok az írónőre, mert felvállalta önmagát, beengedve a magán szférájába. Nagyon sok terapeuta mögött nincs tapasztalat, így azokat tanácsolja amiket olvas, tanul, hall.
Anikónak van egyénisége, stílusa, tapasztalata és szaktudása. Mind összerakva, úgy formálta meg a könyvet ami érthető, átlátható, tanulható.
Gratulálok a könyvedhez és várom a második könyved. Azért azt megjegyzem, hogy masszőrnek is minőségi kategóriába sorolom.
...............................................................................................
Erika 2019-08-09
Kedves Anikó!
Nagyon szépen köszönöm, hogy elküldted a könyvet Angliába és ezt ugyanolyan szeretettel tetted, amilyen szeretet sugárzik a könyvedből.
Hálás vagyok az angyalaimnak, hogy a te könyved felé irányítottak és a szabadságom alatt nyugodtan elolvashattam. Úgy érzem megváltoztatta az életemet, értelmet látok még a rossz dolgokban is.
Ezek után szeretnélek megkérni, hogy légy a lelki tanácsadóm.
Köszönöm, hogy egy bölcs lélek angyalt ismerhettem meg általad.Isten áldja meg mindennapjaidat.
.........................................................................................................
Angéla 2019-05-23
Szerintem az elsők között voltam aki megvette a könyved. Bevallom nincs nap, hogy ne vegyem elő, mert minden nap találok benne egy -egy újabb részt ami segíti a mindennapjaimat.
Nagyon sokat változtam, amit mások is észrevesznek. Sokkal jobban megtanulom mi miért van, észreveszem a jeleket, jól viselem a mindennapi kihívásokat. A segítségeddel kitisztult körülöttem minden, elpárologtak a negatív emberek, és tisztán látom az eddig segítőkész, pozitív emberek hátsó szándékait.
Én általad, a könyved által minden nap csak nyerek! Köszönöm, hogy vagy! Angyalok legyenek veled.:)
........................................................................................................................
Zsuzsa 2019-04-28
A könyvről és egy beszélgetésről szeretnék írni. A könyv segítséget nyújt szinte minden problémában. Rendbe tenni az egészséget megoldani az élethelyzeteket. Ajánlom mindenkinek akinek útmutatásra van szüksége, válaszút előtt áll vagy csak egészségesebben őszintébben szeretne élni.
A nagy beszélgetés során kicsit belenéztünk a várható eseményekre az életemben. Anikó végig türelemmel elmagyarázott mindent szeretettel meghallgatott. Válaszolt a kérdéseimre és felkészített a várható akadályokra mire kell nagyon figyelni. Várakozással nézek a jövő elé, mert egy sorsfordító döntés előtt állok amit Anikó segítségével, felkészítésével könnyebben hozok meg. Illetve visszaigazolást kaptam, hogy a döntésem jó.
Köszönöm Anikó!
.....................................................................................................................................................

Erika 2019-04-11
Húúú, az előttem szólók mindent elmondtak. Én 3 napja vettem meg a könyved és nem tudtam letenni. Sokat betegeskedem mostanában és nem értettem miért, nem tudtam hová, forduljak a bajaimmal. Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy szeretnék a mentoráltad lenni. Anikó elfogadod a mentori felkérésem? Általad világosodtam meg nagyon sok dologban, és szeretném fejleszteni magam. Szavaidat ismételve: Azért jöttünk a földre, hogy fejlődjünk. Én mától a TE segítségeddel szeretnék rátalálni az utamra és fejleszteni a képességeimet.
Angyalok védjenek minden percben, mert megérdemled.

Anikó Torjai 2019-04-12
Először is hálás vagyok az égieknek, hogy segíthettem a könyvem által. Minden visszaigazolás szeretettel tölti el szívem. Természetesen, alázattal és szeretettel IGEN-t mondok a felkérésednek. Keress meg priviben és a részleteket megbeszéljük. Angyali áldás reád!
.........................................................................................................
Bea 2019-03-22
Imádom a könyved. Már többször elolvastam és úgy érzem mindig tanulok valami újat. Már rég változtatni szerettem volna az életemen de sosem tudtam hogy kezdjem. Ez a könyv mindenben segít. Mindenkinek ajánlom.
Köszönöm Anikó.
.........................................................................................................
Krisztin 2019-03-08
Nagyon boldog vagyok, hogy Romániába is eljutott a könyved. Sok hasznos tanácsot kaptam, és nagyon sok mindent megváltoztatott az életemen.
A pozitív megerősítéseket mindennap alkalmazom és a meditáció könnyen elsajátítható. Remélem lesz folytatás.
Sok sikert minden leendő könyvedhez. Isten áldjon meg téged kedves Írónő!
.........................................................................................................
Ami 2019-03-04
Kedves Anikó
A könyved sok mindenben megerősíti a gondolkodásmódomat, és ez jól esik. Jólesik érezni hogy más is hasonlóképpen gondolkodik az életről és a napi történésekről mint én.
Sok új dologról is olvashattam és ezért külön köszönetet mondok, amiért sok új információt tártál elém!
Szuper! Gratulálok neked hogy sikerült így leírnod mindent és ilyen szépen kifejezni,összefoglalni ezt a sok sok csodálatos dolgot!
Megérte a sok fáradtságos belefektetett munkád és energiád mert szerintem nagyon sok embernek van szüksége erre az üzenetre amit a könyv hordoz, átad! Legyen csodás napod! Az enyém már az!
.........................................................................................................
Ibolya 2019-02-28 19:40
Isten áldjon meg kedves Anikó! Nagyon tettszik a könyv melyet írtál, jó a kisugárzása,pozitív és a segítő szándékod hatja át!! Annyira tettszik, hogy szeretném megvásárolni.Gratulálok megjelenéséhez és a további munkádhoz sok sikert kívánok.

Anikó Torjai 2019-03-01
Kedves Ibolya!
Köszönöm a kedves szavakat! A vásárlást az aniko_konyv@indamail.hu címen jelezd kérlek. Köszönöm.
..........................................................................................................
Kinga 2019-02-17
Anikó, nagyon jó a könyved, elolvastam. Meg sokat fogom használni, szépek az imák és a meditáció is a végén.
..........................................................................................................
Kinga 2019-02-10
Szia, olvasom a könyved és nagyon tetszik. Tele van pozitív kisugárzással és sok hasznos tanáccsal. Bizonyos dolgokat már ismertem, de sok új megerősítést is ad, hogy a mindennapokban meg tudatosabban figyeljek magamra. Köszönöm!
.........................................................................................................
Éva 2019-01-17
Nagyon tetszett a könyved. Tartalmas, lényegre törő, és jól értelmezhető.Én nagyon sokat tanultam belőle. Tudom bántanak a hibák, de ne foglalkozz vele.
Aki bántani akar az a könyved nélkül is fog. Aki meg tanulni szeretne és változtatni az életén az csak a jót fogja benne látni. Gratulálok a könyvedhez, sok sikert a folytatáshoz. Ölelés.
..........................................................................................................
Tamara 2018-08-20
Boldog születésnapot kívánok kedves Írónő! Kívánom, hogy jövő szülinapodon egy újabb csodás könyvvel gazdagítsd az olvasóidat.
Ezúton gratulálok az első könyvedhez. Pozitív a kisugárzása, csodás a borítója, a tartalma segítséget és erőt ad minden embernek a mindennapokhoz és a továbblépéshez.
.........................................................................................................

Georgeta Mihaiela Bart 2018-08-15
Egy nagyon jó könyv... egy olyan hölgy írta akit én személyesen ismerek. Profi módon ír le mindent amit ő átélt, amit ő csinál, egy nagy segítség minden új vagy régi masszőrnek, gyereknek, felnőtt nőnek és férfinak, azoknak akik kapcsolatban élnek vagy nem..egy szóval mindenkinek!!!
Ez a könyv olyan mint a jó limonádé egy nagyon forró nyáron és nagyon jó érzés vált ki a testemben..imádom!!!
.........................................................................................................
Katalin 2018-07-26
Nagyon nagy szakmai segítséget ad a könyv. Ajánlom szülőknek, pedagógusoknak, masszőröknek mindenkinek akik emberekkel, gyermekekkel foglalkoznak.
A saját életed is jobbá teszi. Várom a folytatást!
.........................................................................................................

Bővebben
Torjai Anikó
This comment was minimized by the moderator on the site

Tamás
Igen elolvastam a könyved és amint ígértem írok véleményt vagy inkább ajánlót.
A könyv maga egy kivételes tartalmú, egyedi és van stílusa. Sokat mondó, sokat tanító. Szóval a könyv tökéletes.
De ami elgondolkoztat és hitelesíti azt amit...

Tamás
Igen elolvastam a könyved és amint ígértem írok véleményt vagy inkább ajánlót.
A könyv maga egy kivételes tartalmú, egyedi és van stílusa. Sokat mondó, sokat tanító. Szóval a könyv tökéletes.
De ami elgondolkoztat és hitelesíti azt amit hirdetsz, hogy ennyi nehéz lépcsőfok után is tudsz adni szeretetet önzetlenül és erre invitálsz bennünket is.
Te arra ösztönzöl bennünket, hogy igen van hová fejlődnünk.
Én kívánok számodra nagyon boldog, egészséges, hosszú életet.
Mindenkinek üzenem olvasd el Anikó könyvét, mert általa több leszel.
...............................................................................
Johanna
Csodálatos a könyved. Már a külseje is igényes és különleges.
A tartalom jól felépített és kidolgozott érthető szavakkal.
Én két nap alatt elolvastam de újra és újra el fogom olvasni.
Köszönöm neked ezt a sok munkát amit belefektettél a könyvedbe és youtube csatornádba.
Angyali áldás te reád is!
.................................................................
András
Nagyon szépen köszönöm, ezt a csodálatos könyvet.
Én és a feleségem is elolvasta. Mindketten sokat fejlődtünk általa.
Bízom benne folytatod és lesz több könyved is.
Mélységes tisztelettel ajánlom mindenkinek.
Üdv mindenkinek.

Bővebben
Torjai Anikó
This comment was minimized by the moderator on the site

Nyilasiné Kalocsa Andrea
Drága Anikó!
Úgy érzem, hogy a könyvedet szívből írtad.
A kedvenc idézeted is a szív húrjairól szól. Életünk legkülönlegesebb, leggyönyörűbb virágait a szívünk útján találjuk.
Szerintem a könyvedet nem szabad sem...

Nyilasiné Kalocsa Andrea
Drága Anikó!
Úgy érzem, hogy a könyvedet szívből írtad.
A kedvenc idézeted is a szív húrjairól szól. Életünk legkülönlegesebb, leggyönyörűbb virágait a szívünk útján találjuk.
Szerintem a könyvedet nem szabad sem egyszerre, sem csak egyszer elolvasni. Nagyon gazdag.
Az olvasás közben többször jelzett az Őrangyalom. Azokat a mondatokat külön feljegyeztem. Így még személyre szabottabb lett az iránymutatásod.
Többször meghatódtam a csodás lelkedtől.
Nem csak a könyved címe és borítója csodálatos, hanem Te magad is az vagy!
Szívből gratulálok hozzá és szeretettel várom a következő könyvedet!
Az is egy újabb "gyermeked" lesz, egy újabb csoda.
Belőle is a tiszta szeretet, a fény fog áramolni az olvasója, a megajándékozottja felé.
Kívánom, hogy minél több emberhez jusson el a lelked és az Angyalok üzenete!
Hálával köszönöm, hogy részese lehetnek ezeknek a csodáknak!
Angyali áldás Rád!
.............................................................................
Eszter
Nagyon tetszett a könyved. Sok igazság van benne.
Azt tudtam hogy a masszás jó a testnek viszont.
Azt nem gondoltam hogy a lélekre is hat. A meditáció is nagyon jó.
Ami különösen hatással volt rám az a szülők gyermekre ható magatartása.
A könyvednek köszönhetően sok Minden megértetem.
A könyved nagyon hasznos Ebben a rohanó pesszimista világban.
Remélem sok Magyar elolvassa és hirdeti.
Isten áldjon
............................................................................
Tamás
Igen elolvastam a könyved és amint ígértem írok véleményt vagy inkább ajánlót.
A könyv maga egy kivételes tartalmú, egyedi és van stílusa.
Sokat mondó, sokat tanító. Szóval a könyv tökéletes.
De ami elgondolkoztat és hitelesíti azt amit hirdetsz, hogy ennyi nehéz lépcsőfok után is tudsz adni szeretetet önzetlenül és erre invitálsz bennünket is.
Te arra ösztönzöl bennünket, hogy igen van hová fejlődnünk.
Én kívánok számodra nagyon boldog, egészséges, hosszú életet.
Mindenkinek üzenem olvasd el Anikó könyvét, mert általa több leszel.
...............................................................................
Johanna
Csodálatos a könyved. Már a külseje is igényes és különleges.
A tartalom jól felépített és kidolgozott érthető szavakkal. Én két nap alatt elolvastam de újra és újra el fogom olvasni.
Köszönöm neked ezt a sok munkát amit belefektettél a könyvedbe és youtube csatornádba.
Angyali áldás te reád is!

Bővebben
Torjai Anikó
This comment was minimized by the moderator on the site

Drága Anikó!
Az idei karácsonyunk nagyon különleges lesz. Hálával köszönöm Neked, hogy ehhez Te is hozzájárulsz a könyveiddel, a gyógyító- és szeretet tárgyaiddal! Nagyon boldog vagyok és áldottnak érzem magam!
Angyali áldás Rád!

Nyilasiné Kalocsa Andrea
This comment was minimized by the moderator on the site

Kedves Anikó

Mindkét könyvedet megvettem, és olvastam. Első könyved nagyon inspiráló számomra, a másodikat rendszeresen olvassuk a lányommal Petrával, nagyon szeretjük. Nagyon szépen köszönöm a nyereményemet az angyali szózat kártyát, igaz már...

Kedves Anikó

Mindkét könyvedet megvettem, és olvastam. Első könyved nagyon inspiráló számomra, a másodikat rendszeresen olvassuk a lányommal Petrával, nagyon szeretjük. Nagyon szépen köszönöm a nyereményemet az angyali szózat kártyát, igaz már volt egy itthon amit közösen használtunk, de így legalább ez csak az enyém lehet,szeretem használni, sokat segít, főleg mikor döntést kell hoznom, vagy választ keresek. Köszönök szépen mindent.

Üdvözlettel,
Beáta

Bővebben
Halaszne Zubora Beata
Még senki sem írt megjegyzést

Szóljon hozzá!

  1. Megjegyzés küldése vendégként. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a fiókjába.
Csatolmányok (0 / 3)
Share Your Location
logo

Keresés