Időpontfoglalás

Regisztráció

Minden csillagozott mező kitöltése kötelező.
Az ön információja
Felhasználási feltételek

Üdvözöljük lelekterapia.eu oldalunkon.
A szolgáltatás bármely részének elérésével vagy használatával Ön elfogadja az e helyen rögzített szabályokat és feltételeket és minden egyéb működési szabályt, szabályzatot és eljárásokat, melyeket a lelekterapia.eu webhelyen időről időre közzéteszünk. Ha nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, szabályokkal, politikával és eljárásokkal, ne használja vagy érje el a szolgáltatást. lelekterapia.eu fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor módosítsa vagy kicserélje bármely szabályt vagy feltételt jelen Szolgáltatási Feltételekben

 1. AZ ÖN REGISZTRÁCIÓS KÖTELEZETTSÉGEI

  Ön a Szolgáltatás regisztrált felhasználójaként vállalja, hogy: (a) vakós, pontos, aktuális és teljes információt szolgáltat Önmagáról a honlap regisztrációs űrlapján ("Regisztrációs adatok"). Ha Ön valótlan, pontatlan, nem aktuális vagy hiányos információt szolgáltat, vagy lelekterapia.eu megalapozottan feltételezi, hogy valamely információja valótlan, pontatlan, nem aktuális vagy hiányos, lelekterapia.eu oldalnak jogában áll felfüggeszteni vagy megszüntetni regisztrációját és visszautasítani a Szolgáltatás összes jelenlegi és jövőbeni felhasználását (vagy annak bármely részét). lelekterapia.eu biztosítani kívánja minden felhasználója, különösen a gyermekek biztonságát és adatvédelmét. Emiatt legalább 18 évesnek, vagy a lakóhelye szerinti jogszabályok szerint nagykorúnak kell lennie ahhoz, hogy regisztráljon egy eseményre.

 2. ADATVÉDELEM

  Bármely, a Szolgáltatás részére Ön által szolgáltatott vagy beküldött információ nyilvánosan hozzáférhető lehet. Önnek kell vigyáznia személyes adataira vagy az Ön számára fontos adatok védelméről. lelekterapia.eu nem lehet felelős az ilyen információk védelméért és nem vállal felelősséget a magánélet védelméért az elektronikus levélben vagy más, interneten, vagy bármilyen más hálózaton keresztül továbbított információkért. Felhívjuk figyelmét, hogy ha úgy dönt, hogy személyazonosításra alkalmas információt hoz nyilvánosságra a Szolgáltatáson, ezek az információk nyilvánossá válhatnak. lelekterapia.eu nem ellenőrzi és nem felelős az Ön vagy bármely más (szervező, vevő, egyéb nem szervező vagy más) felhasználó cselekményeiért.

 3. FELTÉTELEK ELFOGADÁSA

  Ön az Általános Szerződési Feltételeket teljes egészében elolvasta és megértette az olvasottakat.
  Egyetért az oldal számára létrehozott Általános Szerződési Feltételekben foglaltakkal és betartja azokat.

Mégsem

Üzemelteti iCagenda

logo

Keresés