Bemutatkozás

portre

 

.

Anikó névvel teljesítem küldetésem a földi utamon.

Feladatom minél több embernek eljuttatni az angyalok tiszta üzeneteit, és ezáltal segítő kezet nyújtok a fejlődő lelkeknek.

Kezeléseimmel, tanácsadásaimmal, terápiákkal, tanfolyamokkal, elvonulásokkal és jövendőmondással támogatom a hozzám fordulók életútját.

Ezzel irányt mutatva, hogy rátalálj az utadra, amit a lelked karmikus és felvállalt feladatai megoldásához ad segítséget.

15 szakvizsgával és 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem.
Szakmailag elismert oktatóim voltak, akiktől minden szinten sokat tanultam.

Az égiek megajándékoztak a tisztán hallással, tisztán látással és a tisztán érzékeléssel.

Egyik mottóm:

„A világ folytonosan változik, ezért folyamatosan képzem, fejlesztem, önmagam, hogy lépést tartsak a hozzám forduló lelkek feladataival és fejlődésével.”

Fő tevékenységem a lelki eredetű sérülések, ami sok esetben a testi betegségek kiváltó okai, és a testi betegségek, lélekre ható fájdalmainak enyhítése, megszüntetése.

Ami különlegessé teszi a kezeléseimet, hogy a testet és a lelket megtisztítom a negatív, elfáradt, elhasznált energiáktól, és feltöltöm pozitív, életerős energiával.
Ezzel a kezelések, masszázsok hatásosságát nagymértékben növelem.

2014-ben költöztem Belgiumba, ami a jelenlegi otthonom.

Ezért a személyes kezelések mellett elindítottam az online terápiákat, oktatásokat és a termékeim értékesítését is, hogy a régi és új vendégeimnek egyaránt elérhető legyek minden országban.

Lelki tanácsadással, vezetett meditációkkal, hangtálfürdőkkel és az angyalok által közvetített üzenetekkel, segítem az embertársaim gyógyulását, fejlődését.

A fejlődni vágyó lelkeknek különböző tanfolyamokat szervezek, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb lehetőségeket, ahol a spirituális fejlődésében halad előre, és ezáltal rátalálhasson a saját útjára, ami által boldog, kiegyensúlyozott életet élhet itt a földön.

Masszázsaim széles kínálata segíti enyhíteni a testi fájdalmakat.

Jövendőmondással, angyalkártya tanácsadással támogatlak utad felderítésében és a feladatok megoldásában.

Angyali üzeneteket meghallgathatod a youtube csatornámon. Anikó Torjai néven találsz rám vagy a főoldalon kattints a csatornámra. 

Őszinte szívvel kívánom kedves idelátogató, hogy találj rá önmagadra és boldog, szeretetteljes életben éld az életutad.

Hálásan köszönöm, hogy megtiszteltél és ellátogattál hozzám.

Szeretettel várok minden fejlődni vágyó lelket!

Kívánok neked békés lelket, és egészséges testet! 

Angyali áldás reád! 

..

logo

Keresés