Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal.

Az időpontfoglalás, vásárlásnál megadott adatokat mint

harmadik félnek nem adom át!

Kivételt képez a törvényben meghatározott hatóságok:

tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkeresheti az adatkezelőt.

Adatvédelmi törvény:

Az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete/GDPR/

Jogorvoslatot ez alapján tehet, amennyiben bizonyítja, hogy az adatkezelő adta ki az ön adatait.

Tisztelettel felkérem mielőtt bármi visszaélést észlel, jelezze az adatkezelőnek az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailen, hogy segíthessek önnek orvosolni a problémát.

Az adatok felhasználhatóak az adatkezelő marketing felméréséhez, esetleges hírlevél küldéséhez, amiről biztosítja az adatkezelő az első levél megérkezésénél a leiratkozást.

Amennyiben a leiratkozás után is kap hírlevelet, kérem jelezze az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, hogy megoldhassuk a problémát és a továbbiakban ne küldjünk önnek hírlevelet. Az elektronikus rendszerben lehetnek hibák, ezért jelezze számunkra.

 

Minden jog fenntartva!

 

A honlapról Anikó Torjai írásos jóváhagyása nélkül, sem egészben, sem részletekben, semmilyen formátumban, elektronikusan, mechanikusan,nyilvános előadásokon, tanfolyamokon, internetes közlésként, másolással, fényképezéssel vagy ezen kívül semmilyen formában nem használható fel.

Ezek engedélye az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailon igényelhetőek.

 

Az adatok megadásával az adatkezelési irányelvet tudomásul vette, és beleegyezését adta!

{KomentoDisable}